INDIAAS RESTAURANT PAYAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 800 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiaas Restaurant Payal. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 20:11 Súper service! Super lekker eten! Was door de lange bezorgtijd flink afgekoeld, maar dat mocht de pret niet drukken! Héérlijk gegeten!!!
24 nov 2022 om 23:33 Eten was heerlijk!!!! Alles was lekker warm!! Bezorging was ook prima voor een afstand van 30KM
24 nov 2022 om 20:51 2 uur gewacht op het eten. Smaak was mwah, en alles was al koud.. Bestelde hier vaker, maar dit is zeker niet de kwaliteit die ik gewend was hier.
24 nov 2022 om 10:09 Eten 1 uur te laat. Kwam helemaal uit Almere dus snap niet dat het in mijn radius zat. Tikka Masala smakeloos en koud. Restaurant neemt telefoon niet op. "Overbezette lijn" zegt de eigenaar. Snap niet dat de rating niet lager is.
24 nov 2022 om 1:38 Erg lang gewacht. Bijna 2 uren. Eten was echt echt waardeloos. Ik had 3 verschillende curry’s met rijst. Kreeg de curry’s zonder rijst! Curry’s waren ook niet te eten was echt troep gewoon!
22 nov 2022 om 23:23 Bestelling duurde erg lang en voldeed niet helemaal aan de verwachtingen, erg zonde.
22 nov 2022 om 0:42 Gewoon top helemaal naar Hilversum en heel erg lekker
21 nov 2022 om 20:55 We hadden uren van tevoren besteld. Toch werden we op het moment dat er bezorgd zou worden gebeld dat het later werd en dat we daar maar een beetje begrip voor moesten hebben. Het eten was prima, maar zo aangesproken worden pik ik niet. Eenmalig dus.
21 nov 2022 om 11:24 De bezorging was 20 minuten eerder dan aangegeven maar het eten was echt niet lekker en lauw. Weinig smaak aan de boterkip en korma en het brood was droog en smaakloos. Erg slecht!
19 nov 2022 om 20:04 Eten was binnen de verwachte tijd bezorgd. Eten was overheerlijk
16 nov 2022 om 7:40 Het was weer heerlijk!
12 nov 2022 om 11:35 Prima eten. Bezorging was precies op de tijd zoals afgesproken.