INDIAAS RESTAURANT PAYAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 744 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiaas Restaurant Payal. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 21:07 Wel wat aan de lange kant moeten wachten. Maar, het was zo lekker hebben van elk gerecht of bijgerecht gezamelijk zitten smullen. . Alles hebben we spicy besteld. Heerlijke tinteling op tong & mond. Totaal niet onaangenaam! Zeker een aanrader!
27 sep 2022 om 19:28 Bezorgtijd was sneller dan aangegeven. Ik had het menu voor 1 pers. en kheen. Kon hier samen met mijn dochter van eten. Het eten was lekker en goed warm. Kheen was heerlijk.
27 sep 2022 om 1:34 Aanrader, kwalitatief zo volhouden. Het was ├ęcht lekker!
26 sep 2022 om 9:03 Het eten was echt heerlijk alleen de saus bij de biriani met aardappelen er in smaakte verbrand.
25 sep 2022 om 20:06 Prima gegeten, eten goed en zorvuldig verpakt. Bezorgtijd was wel lang. Dank je wel voor de extra mango nagerecht!
25 sep 2022 om 18:51 Had ook cola blikjes besteld maar die zou nog nageleverd worden. Na een uur nog steeds niet bezorgd.
24 sep 2022 om 20:35 Het eten werd pas na 2,5 uur bezorgd. Een bak was alleen saus, was ook gaan lekken. Alles zat onder de saus. Een zakje met koud vlees. Bellen we met het restaurant en mailen we met thuisbezorgen, wijzen ze naar elkaar. Dat is handig. Helaas 2,5 uur.
21 sep 2022 om 20:22 Nergens op de app zag je dat het eten uit helemaal Almere naar Lelystad moest komen. Eten was al vrij koud. Wel lekker.
21 sep 2022 om 6:16 Dit is de tweede keer dat ik bij Payal restaurant in Almere besteld en de tweede keer dat de bestelling bijna een uur te laat was. Daarbij zaten in de parathas kleine stukjes zwarte steen ( denk van de ijzeren bakplaat). Onacceptabel
19 sep 2022 om 20:52 Iets langer dan de afspraak was, maar het eten was echt heerlijk. Kip was heel mals.
18 sep 2022 om 18:16 Het eten was koud en had geen smaak, we hadden pittig besteld maar het eten had totaal geen pittigheid heel jammer omdat het de voorgaande keren heerlijk was. Ook was het wachten het niet waard we hebben in totaal 90-100 minuten gewacht. Nooit meer!
16 sep 2022 om 0:55 Good food!