INDIAAS RESTAURANT PAYAL

INDIAAS RESTAURANT PAYAL Indiaase curry, grill, vis, vegetarisch en halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 649 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiaas Restaurant Payal. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 14:00 Heerlijk gegeten!
27 jun 2022 om 20:52 Duurde ruim 100 minuten voor het eten kwam lag niet aan de bezorger die was.pas.begonnen .het restaurant nam ook geen telefoon op toen ik na rui 95 minuten belde
27 jun 2022 om 13:09 We kregen wat we besteld hadden en het was prima.
26 jun 2022 om 0:41 Bezorg tijd veel sneller dan dat je gewend bent bij andere plekken maar het eten was voor mij niet zo lekker. Misschien is indiaans eten simpelweg niet voor mij?
26 jun 2022 om 0:37 Ordered butter naan and plain naan but got pita bread instead as both butter naan and plain naan.
25 jun 2022 om 19:52 Van de mixed tandori was de kip gortdroog en de kippenpoot nog rauw van binnen. Overige vlees was goed, maar niet bijzonder lekker om nog een keer te bestellen. Helft weg moeten gooien, oneetbaar.
16 jun 2022 om 22:00 Het eten was heerlijk en warm Werd Snel bezorgd en ze zijn vriendelijk. De prijzen zijn normaal en niet te duur Een echte aanrader
16 jun 2022 om 7:50 Eten is niet lekker en zonde ik heb het weg gegooid, de gebruikte soort kip is slecht. Rijs heeft geen zout en droog. Ik raad niemand aan om iets hier te bestellen. Hij moet zeker veel dingen gaan verpeteren.
16 jun 2022 om 1:11 SNEL BEZORGD EN EEN GOEDE SERVICE, MAAR TOTAAL GEEN SMAAK AAN HET ETEN EN RIJST VEEL TE DROOG ( OPNIEUW OPGEWARM VOOR DE 3E KEER? )
14 jun 2022 om 17:26 Het was heel erg pittig daar geven jullie niet aan dat het biryani pittig was echt jammer
13 jun 2022 om 20:21 Na 1,5 uur werd het bezorgd. We hadden veel verschillende gerechten besteld. Het zag er al niet lekker uit en we hebben ook nog nooit zo vies gegeten. Heel erg zonde, hier bestellen wij echt nooit meer!!!!!!
13 jun 2022 om 10:16 Supersnelle bezorging binnen 1 uur van eten van uitstekende kwaliteit en super van smaak, terwijl wij 30km vanaf het restaurant zitten. Knap gedaan!